Stålbygg

Hallmaker er en av landets ledende leverandører innen stålbygg og stålkonstruksjoner. Vi leverer alt innen stålbygg, fra råbygg til nøkkelferdige bygg.

Fleksible stålbygg til privat og offentlig næringsliv

Ønsker du lave vedlikeholds- og totalkostnader, kort byggetid og stor fleksibilitet? Da kan vi nesten garantere deg at det vil lønne seg å velge et stålbygg til ditt neste prosjekt. Hallmaker leverer fleksible stålbygg for privat og offentlig næringsliv. Vi har levert kvalitetsbygg av stål i mange år, og har blant annet idrettshaller, kontorbygg, næringsparker og flyhangarer i vår portefølje. Vi tilpasser ethvert bygg etter behov, og skreddersyr løsninger for deg og ditt

Kort byggetid

Et stålbygg har kort byggetid. Stålskjelettet – eller råbygget – kan være på plass allerede etter to-tre uker. Mange byggherrer ønsker også å kunne ta bygget i bruk så fort som mulig, da dette gir tidligere drifts- og leieinntekter og lavere rentekostnader. Fra spaden stikkes i jorda kan det ta 6-8 måneder å sette opp et stålbygg med alle tekniske fag, og byggingen er langt mer uavhengig av vær- og temperaturforhold enn ved bruk av betong og tre.

Totalentreprise av stålbygg

Det er mange hensyn som skal tas på et byggeprosjekt. Som totalentreprenør prosjekterer, bygger og leverer vi nøkkelferdige prosjekter som er tilpasset dine ønsker og behov. Vi sørger for at ditt prosjekt blir gjennomført på best mulig måte. Med lang erfaring og dyktige prosjektledere, byggeledere og arkitekter tar vi oss av ditt byggeprosjekt fra start til slutt.

Les mer om prosessen her.

Vil du vite mer? Kontakt oss i dag for en prat om ditt neste prosjekt! 

Hei, spør oss om det er
noe du lurer på!

Kontakt

Har du spørsmål om kjøp
av stålbygg?

Kontakt oss

På +(47) 94 00 34 00
eller post@hallmaker.no