Om oss

Stålbygg i over 30 år!

Over 30 års erfaring med stålbygg har gitt Hallmaker en betydelig kompetanse og posisjon i det norske markedet. Vi prosjekterer og bygger standardiserte eller skreddersydde prosjekter tilpasset kundes ønsker og behov, i tråd med nasjonale bygge-standarder og kommunale retningslinjer.

I de fleste prosjekter samarbeider vi med våre søsterselskap CC Betong og Plamek for betong- og montasjeleveransene, til sammen er vi Sentral Godkjent innen mange områder: https://sgregister.dibk.no/enterprises/937920040

Hallmaker sitt mål er å hele tiden bidra med innovative løsninger som gir raske byggetider, lave energikostnader og økonomiske fordeler til konkurransedyktige priser. Kommer du til oss er det stor sannsynlighet for at vi kan bidra med løsninger du er ute etter, - vi har levert bygg til både offentlige og private utbyggere i de fleste typer bransjer. Vi kan følge deg opp fra idefasen, koordinere alle leveranser og lede byggeplassarbeidene frem til du kan sette nøkkelen i døra, eller vi kan bare levere råbygget.

Vi har hovedkontor på Lysaker og leverer prosjekter over hele Norge.

Tradisjon & Kvalitet

Historien vår strekker seg nesten 100 år tilbake i tid.

Vi ønsker å fortsette tradisjonen med å levere produkter og tjenester av høy kvalitet. Erfaring, høy kompetanse og smarte løsninger kjennetegner alt vi leverer.

Samtidig jobber vi kontinuerlig med å utvikle og implementere den nyeste teknologien for å kunne levere det beste produktet til våre kunder. Vi samarbeider med eksperter og arkitekter som blant annet har ført til nominasjon fra Norwegian Design. Vi er også kjente leverandører til blant annet Oslo havn, flyhangarer på Gardemoen, Segelhallen for Oslo Pensionsförsäkring og Ericssonhallen i Borås.

Bærekraft

I vår innsats for å fremme et mer bærekraftig samfunn, anerkjenner Hallmaker AS betydningen av å ta ansvar for vår påvirkning på miljøet.

Som en del av dette løftet er vi stolte over å engasjere oss i miljøvennlige byggepraksiser og bærekraftig utvikling. Vår forpliktelse til bærekraft gjenspeiles i våre prosjekter, hvor vi vektlegger bruk av miljøvennlige materialer og energieffektive løsninger. Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre våre byggemetoder for å redusere vårt økologiske fotavtrykk og bidra til et grønnere bygningsmiljø.

Vårt mål om bærekraftig utvikling krever et aktivt samspill med samfunnet. Derfor oppfordrer vi kundene våre, våre samarbeidspartnere og alle interessenter til å komme med innspill om hvordan vi kan redusere miljøpåvirkningen fra våre byggeprosjekter og tjenester. Vi verdsetter deres tilbakemeldinger høyt, da de bidrar til å forme vår fremtidige retning og forbedre vår miljøprestasjon. Ønsker du å bidra med ideer eller forslag for å hjelpe Hallmaker AS å forbedre vår miljøprestasjon? Vi setter stor pris på din innsats og innspill. Ta gjerne kontakt med oss. Sammen kan vi skape et mer bærekraftig samfunn. Les mer om bærekraft her: https://zurhaar.no/baerekraft/

Sertifiseringer

Vi har følgende sertifiseringer

Jobbe hos oss?

Vi opplever for tiden stor interesse for våre tjenester og kan tilby faglig utvikling og hyggelige kolleger i et velrennomert firma, sentralt beliggende på Lysaker.

Rubb Industries

En rekke vellykkede forretninger med fokus på
ekspertise og nyskapende strukturer innen bygg.

Våre eiere

Hallmaker AS er et selskap i Rubb Industries, som eies av konsernet Zurhaar AS. Konsernet har virksomhet i Norge, Sverige, Polen, Storbritannia og USA.

Hei, spør oss om det er
noe du lurer på!

Kontakt

Har du spørsmål om kjøp
av stålbygg?

Kontakt oss

På +(47) 94 00 34 00
eller post@hallmaker.no