Fire stålbygg levert til Mørkved Handelspark

Vi har levert hele fire nye stålbygg til Mørkved Handelspark – den største etableringen i Bodø noensinne. I april åpnet de dørene for fornøyde kunder.

Handelsparken Mørkved ligger i Bodø i Nordland og har som mål om å bli Nord-Norges største handelssenter. Tesla, Thansen, Coop og Kiwi er på plass i de nye byggene, som har et gulvareal på tilsammen 12520 m2.

– Næringsbygg av denne typen er innenfor vårt primære satsingsområde og vi er veldig fornøyde med resultatet, sier daglig leder i Hallmaker, Trine Dragnes.

OBS Bygg

Bygget er på totalt 7500m2. I tillegg er det bygget 170m2 teknisk rom i 2. etasjes mesanin.

Thansen

1000m2 grunnflate.

KIWI

1500 m2 grunnflate.

Tesla

1850m2 grunnflate

+500m2 kontorer i 2.etg mesanin.

Se video fra byggestart her:

-Vi gratulerer Mørkved med fire nye næringsbygg. Dette har vært et veldig spennende prosjekt, sier Trine Dragnes.

Prosjektet er gjennomført med eiendomsutvikleren Fazenda Utvikling AS. Vi har også levert stålbygg til Fazenda på tidligere prosjekter – på Andslimoen, der vi satte opp to dagligvarebutikker; Kiwi og Europris.

Hallmaker med flere spennende prosjekter

Hallmaker har mange spennende pågående prosjekter over hele landet, til og med på Svalbard. Her skal det bygges et stort kombinasjonsbygg med lager og kontor på kaia i Longyearbyen.

I vårt helt nye magasin kan du lese om flere av våre tidligere og kommende prosjekter.

Les blant annet om den høyteknologiske fabrikken med sedumtak vi leverte i Oslo i fjor høst. I mai ferdigstilte vi en ny Spar-butikk i den ærverdige gamlebyen i Fredrikstad. Dette er et bygg som ble oppført i et område med spesielle arkitektoniske krav fra kommunen, og her leverte vi en løsning hvor både tak og vegger er bekledd med teglstein.

Send forespørsel

Hei, spør oss om det er
noe du lurer på!

Kontakt

Har du spørsmål om kjøp
av stålbygg?

Kontakt oss

På +(47) 94 00 34 00
eller post@hallmaker.no