Hallmaker – over 30 år med stålbygg

I over 30 år har vi i Hallmaker levert stålbygg til ulike prosjekter rundt om i landet. Men historien vår strekker seg enda lenger tilbake i tid. Det er over 100 år siden det hele startet, som salmakeri på Ullevål Stadion. Mye har skjedd siden den gang, og i dag er vi en av landets største leverandører innen stålbygg.

Fra sal til stål

Historien vår er en fortelling om innovasjon, hardt arbeid og en lidenskap for kvalitet. For i over 30 år har målet vært klart: å være en sterk bidragsyter i stålbyggindustrien ved å tilby funksjonelle og gode løsninger på en kostnadseffektiv måte. Det begynte som et salmakeri på Ullevål, før veien videre gikk innom plasthaller og presenning fra egen fabrikk på Krøderen. I dag er vi lokalisert på Lysaker og leverer prosjekter i ulike størrelser over hele landet.

Zurhaar-synergien

Med et team av erfarne ingeniører, prosjektledere og ulike samarbeidspartnere jobber vi kontinuerlig med å utvikle og forbedre våre produkter og tjenester. Vi jobber med totalentrepriser på alle typer stålbygg, og leverer komplette løsninger – så vel som råbygg – sammen med våre samarbeidspartnere.

Hallmaker er en del av Zurhaar-konsernet. Zurhaar består av flere suksessrike bedrifter innenfor bygg-, konstruksjon- og produksjonsindustrien. Da vi ble en del av Zurhaar i slutten av 2020, fikk vi ikke bare et stort konsern i ryggen, vi fikk også flere gode søsterselskaper og samarbeidspartnere som vi ofte jobber med på de ulike prosjektene våre. Vi samarbeider ofte med Plamek som kan montere stål, vegger og tak, og CC Betong som støper betong og sørger for at grunnlaget er klart for stålkonstruksjonene våre.

Les også: Hallmaker leverer 4 nye stålbygg til Mørkved Handelspark

Bredde av produkter

Som totalentreprenør ønsker vi å bruke lokale bedrifter som underleverandører der vi kan. Vi bruker ofte lokale aktører på blant annet grunn, betong og utomhus samt innredningsarbeid og tekniske fag, og har opparbeidet oss et stort nettverk av underleverandører over hele Norge.

Vi leverer stålbygg som passer til det meste. Fra dagligvarebutikker, idrettshaller og flyhangarer, til komplekse næringsbygg og produksjonshaller. Uansett om det er behov for skreddersydde løsninger for spesifikke bransjer eller standardiserte modeller for generelle formål tilpasser vi oss kundenes behov.

Les også: Derfor bør du velge stålbygg

Innovasjon og miljø i fokus

Vårt største mål er å levere kvalitet i alt vi gjør. Vi legger mye stolthet i det vi leverer og det aller viktigste for oss er at du som kunde er fornøyd.

Trenger du inspirasjon til byggeprosjektet? Ved å inngå kontrakt med oss, vil vi benytte våre dyktige arkitekter som kan levere tegninger og fotomontasje, som med stor nøyaktighet viser hvordan sluttresultatet vil bli.

I tillegg til å tilby skreddersydde designløsninger er vi også dedikert til bærekraft. For kunder som verdsetter grønne alternativer, har vi miljøvennlige løsninger som harmonerer med både ønsker og behov.

Les også: Vi har blitt Miljøfyrtårn

Send forespørsel

Hei, spør oss om det er
noe du lurer på!

Kontakt

Har du spørsmål om kjøp
av stålbygg?

Kontakt oss

På +(47) 94 00 34 00
eller post@hallmaker.no