Hallmaker bygger ny og moderne Bunnprisbutikk

I mars signerte Bunnpris (Bogøy handelseiendom Bunnpris/Lykke AS) en ny kontrakt med Hallmaker AS. En ny og større Bunnprisbutikk skal bygges på Bogøy i Nordland. Butikken skal bli på rundt 1000 kvm og byggestart er satt til mai. 

  • Dette er et prosjekt vi gleder oss til, sier Morten Solø i Hallmaker. – Dette blir et flott bygg med god størrelse, fortsetter han.   

Dette blir et moderne næringsbygg. – Ikke bare vil det være mye større enn eksisterende bygg, Bunnpris vil nå kunne tilby kundene sine en langt mer moderne dagligvareforretning enn hva de har i dag, sier Solø.Butikken vil etter planen stå ferdig i første del av 2022.

Send forespørsel

Hei, spør oss om det er
noe du lurer på!

Kontakt

Har du spørsmål om kjøp
av stålbygg?

Kontakt oss

På +(47) 94 00 34 00
eller post@hallmaker.no